KínálatunkbólMűködési egységek

Tanítóképző Főiskola konyhája

Bobák Parti Service

Szatmári Rendezvényház

Tanítóképző Főiskola konyhája
Ez az egység cégünk báziskonyhája. Itt naponta több mint 1000 adag étel készül, amelyet futáraink közvetítésével a város lakói, valamint az általános iskolák tanulói és tanárai fogyasztanak el nagy megelégedéssel.
A főiskola épületében üzemel önkiszolgáló éttermünk is, ahol széles ételválasztékkal, gyors és udvarias kiszolgálással, baráti árakkal várjuk vendégeinket.
Ezen a konyhán készülnek a fogadások, lakodalmak, bálok, egyéb rendezvények ételsorai is.

Bobák Parti Service
A Jászság legrégebbi rendezvényszolgáltatója vagyunk. A rendezvényszervezés területén szerzett tapasztalatainkat büféasztalos álló- és ültetett fogadások: díszétkezések, bankettek, partik, tematikus estek, családi rendezvények, lakodalmak lebonyolítására ajánljuk. Az eseményeket a főiskola éttermében, különtermében, dísztermében, vagy a megrendelő által kiválasztott helyszínen bonyolítjuk le.
Kiemelten ajánljuk a többféle lehetőséget nyújtó Szatmári Rendezvényházat.
Igény szerint dekorációt, hangosítást, zenekart, mixert, baristát, borszakértőt is tudunk biztosítani.

Szatmári Rendezvényház - Jászberény, Jászteleki út 75.
Könnyen megközelíthető, zárt udvarban található, tágas parkolóval rendelkező épület. Elegáns és barátságos miliővel, korszerű technikai felszereltséggel széleskörű igények kielégítését teszi lehetővé, optimális költségek mellet. A terem körasztalos elrendezéssel 250 fő, táblaasztalokkal, pedig 300 fő vendég elhelyezésére alkalmas. A rendezvénytermet Bobák Parti Service (Kukta Kft) üzemelteti, amely a Jászság legrégebbi rendezvényszolgáltatója. A rendezvényszervezés területén szerzett tapasztalatainkat büféasztalos álló-és ültetett fogadások, díszétkezések, bankettek, partik, tematikus estek, családi és céges rendezvények, lakodalmak lebonyolítására ajánljuk. Rendezvényeink vendégei részére 2-3 fős szobákban szállást tudunk biztosítani az igényesen felújított Zirzen Janka Kollégiumban.

Ajánlatkérés:
Telefon: +36/30/316-2247
E-mail:   bobak.jozsef2@gmail.comSzatmári Rendezvényház Szatmári Rendezvényház